Efter att ha varit utan såväl bredband som TV, så sade vi upp abonnemanget med COMHEM. Sedan dom kom hit, och installerade sitt “fibernät”, har det bara varit problem. Man ringer och dom kräver att Agneta skall krypa runt på golvet och dra ur och sätta i olika kablar. Bra sysselsättning för en kvinna som har nått pensionsåldern, för flera år sedan.Vi fick se fenomen som “blodmånen”, men kanske utan att imponeras alltför mycket.

Balkongen har (nästan) blivit klar. Det fattas bara glasrutorna på sidorna. Men det skall dom fixa till våren.Victoria var ju på en stipendieresa i Japan i somras och fick lov att bjuda med sig två av flickorna hit. Vican hade visat dom bilder på den “riktige” tomten och det ville dom gärna se.Agneta sydde upp tre (en tjej var ju kvar i Japan) kompletta tomteuniformer till flickorna. Dom hade heller aldrig sett ett riktigt skägg. So det blev genast populärt att kela med den riktiga tomtens skägg. Och det hade han absolut inget emot.

Så beställde vi 60 stycken “lyxbullar” av Sara. Hon levererade enlig sedvanlig finess. Så vi bjöd alla anställde på Östra kyrkogården, på bullar. Uppskattat.Sara gör ju som alltid, fulländade bakverk. Vi är stolta över att ha tillgång till henne. Det har givetvis hänt en massa annat, under tiden som vi inte hade någon bredband, eller datasnöre. Jag kommer att komplettera det i senare nummer av min blogg. Ha de!