Det är tur att det är ett par veckor kvar, innan jag skall ut och “Tomta”, för alla barn. Hade dom sett mig i dag, så hade dom säkerligen trott, att jag var ett äkta halloweenspöke, Saken är den att vi var nere i Varberg och opererade mina ögonlock, eftersom dom skymde min syn. En sak som kom till (alldeles gratis) efter min dubbla laseroperation.

Operationen skedde på Ögoncentrum, på Birger Svenssons väg i Varberg och utfördes av Dr. Arya Emami. Efter en hel del snurrande i “Fästningsstaden” kom vi underfund med att kommunen höll nere medborgarnas skattetryck, genom att inte ha nåra namnskyltar, eller husnummer, på gatorna. Men jag hade en säker chaufför, så vi letade oss dit ( Birger Svenssons väg 28 D), efter ett tag.

Jag blev mycket väl omhändertagen, av både systrar och läkare. Om själva operationen, hade jag initialt ingen uppfattning, innan Doktor Arya, stack skalpellen i ögat på mig. Agneta och jag har räknar ut att jag genomgått runt 70 stycken olika operationer. Men den här var definitivt det värsta som jag varit med om.

Varje gång, läkaren skaren bit ur mitt ögonlock, kändes det som ett hjärtbyte, utan bedövning. Jag minns att jag stönade och pressade huvudet mot den blå galonkudden och varje gång frågade han om det gick bra. Vad svarar man i ett sådant läge?

Det blödde inte så våldsamt, men smärtan avtog inte förrän dagen efter. Vi hade bestämt att övernatta på Hotell Havanna och resultatet blev att jag sov hela kvällen ( men jag hann få i mig två små (6 cl) Havanna Club. Men jag hade säkert behövt två liter, som jag mådde.Sedan blev det dags att dra sig hemåt. Jag hade fortfarande ont och vi ville hem båda två.

Varje gång jag besökt Havanna, har jag fått enorma upplevelser. Och den här gången var inget undantag heller. Min hustru tog han om mig och plockade med sig en macka, från middagsbordet, i restaurangen, när hon åt middag. (Jag såg ju inte ens TVn, på motsatta väggen.) men man är väl en hårding!!!!! Så jag satt i sängen och njöt min macka, Då kan man inte gny. Innan vi körde ned i garaget, därhemma, tog vi en sväng via Johnny. Om det var mitt ansikte som fick honom att svimma av, det vet vi inte. Men han stod upp när vi åkte, mumlande något om Amerikanska skräckfigurer!