Nu var det länge sedan jag hade möjlighet att ägna mig något åt bloggen. De senaste månaderna har jag varit, som man sade förr, “opasslig” och tillbringat mycket tid i sängen. Emellanåt uppemot tjugo timmar, per dygn. Men den som sover, syndar ju inte sägs det. Agneta har investerat i en “kompis” till Valpen. Enda problemet är att hon rostar på vårt nya betonggolv. Men det får vi fixa på något må nåt sätt.

Mina läkare har gjort ett väldigt bra jobb, med mig också. Det tog ett tag, innan dom kunde diagnostisera smärtan i bäckenprotesen. Men jag fick bra smärtlindring och fick stå ut med det. Jag har ju varit med om värre (stön).

Killarna som jobbar på Östra Kyrkogården, har kapat av en 169 år gammal lind. Dom var vänliga nog, att också ha med mig i minnet. Jag fick två stycken tumtjocka skivor, som jag har ställt under (Douglas) porslinshunden i vardagsrummet. Samt i “Afrikahörnet”, under några blommor. Min älskade “trädgårdsmästare”, har också börjat att dekorera och möblera balkongen. Det har blivit två buskar med söta röda krusbär och lite andra växter, som jag inte känner till. Men fint blir det. Ett av de “röntgentillfällen”, som jag varit med om i höst. Med antalet bilder som dom tagit på min kropp, är det väl risk, snart. För att jag börjar lysa i mörkret. Bra eller dålig, kan jag inte avgöra.