Sitter här och försöker summera påskhelgens händelser. Då hör jag på Nyheterna att, vår älskade “Lill Babs” hastigt har dött. Jag känner att jag måste ringa Agneta och berätta det, för hon har aldrig på radion, på jobbet. Dom blev kompisar, när dom reste runt och föreläste för FUAB och fann varandra. Sedan har ju också kommunisten Sven Erik Fernström, också “dragit in årorna”, men det betyder mindre.

På Annandagen åkte vi ned till Tula och Lars, i Åsa. Isen i viken, som delvis ligger på deras tomt, var helt borta och det var massor av människor, som var ute och promenerade. Vi tog med oss en av “lammkotlettkronorna” och lite annat, att kunna ha som middag.Vi kunde sitta några timmar i den ljuvliga vårsolen, på deras söderaltan och titta ut över havsviken. Ett underbart slut på Påsken.

Agneta tog ansvaret för maten (lamkotlettskrona a la Brian, potatisgratäng, brysselkål och mintgelé). Allt smakade jättefint.

Vi hade en underbar dag tillsammans. Tula och Lars är alltid så väldigt gästvänliga och dessutom var ju vädret på vår sida. Även om ordet VÅR, inte hade infunnit sig ännu. Men det är väl den “globala” uppvärmningens fel.

Men nu är det bara att leva vidare och i stort acceptera livet som det är. Och gnyr man inte för mycket, så går det rätt bra.