I förrgår upptäckte vi att jag blödde i tarmen. Det såg inte alls bra ut. Agneta ringde till “Sjukvårdsupplysningen” och fick beskedet att omedelbart kalla på en ambulans. Vi gjorde så och en halvtimma senare, låg jag på Akuten, på Östra Sjukhuset.

Efter några timmar, kom det en sjuksköterska och tog en massa prover på mig, som skulle analyseras.

Efter ytterligare några timmar, kom det en doktor och gjorde en grundlig undersökning, av min tarm. Men först skulle jag ha lavemang och det skötte Agneta. Hon blev expert på det, när jag vaknade upp efter olyckan 2005. Då låg jag nedsövd i nästan en månad och det jobbet hon gjorde för att få igång tarmen på mig, var värt ett Nobelpris.

Läkarens utlåtande blev att det bara var en bristning i tarmen och var inte farligt. Han skrev ut ett stolpiller och lugnade oss, med att detta inte alls var farligt. Ja det finns en massa olika sätt att spendera en natt på. Som tur var hade vi bett Elina (Ciccis dotter) att passa valpen. Hon rastade henne och sedan sov hon över, i Elinas säng. På morgonen kom Elina upp med valpen igen, Innan hon skulle gå till skolan. Det är underbart, med GODA grannar.