Vår fastighetsägare, har börjat med att helrenovera alla balkongerna i fastigheten. Det säg att dom hade för mycket salt i betongen, 1981, när balkongerna göts. Nu har man börjat bila upp ett 45 cm tjockt skickt och skall sedan armera om och sedan gjuta nytt. Samtidigt skall vi få nya fina glasräcken.

Killarna som utför jobbet är fantastiska och jobbar på fort och proffsigt. Med säkerhet i främsta rummet, gör dom sitt jobb i snö och kyla, på väldigt diciplinerade tider. Det sitt inte och röks eller snackas. Utan jobbet går för runt.

Våra glasade sidostycken plockades ned, när allt räckverk skulle bort. Vi får väl hoppas att vi får tillbaka dem sedan. För de läar väldigt bra, när “västan” ligger på.

Dom klädde in hela ställningen, så att varken regn eller snö, skulle kunna störa. Med tanke på hur “Scafold”s trettio meter breda ställning, brakade ned och täckte hela korsningen Engelbrectsgatan / Arkivgatan, så känner vi oss väldigt trygga.