I dag gick vi ner till krogen, som efter 18 månaders stängning, har flyttat in i Halta Lottas lokaler. Den heter numera Masala ( garam masala, Indiskt kryddad mat ). Sedan den 4:e ägarkonstellationen av Halta Lotta, gått i KK på grund av obetalde skatter, har krogen öppnat på nytt. Agneta och jag har varit trogna kunder på Lotta, sedan dom öppnade, så vi har saknat dom.

Vi togs om hand av en liten Jenny, som fyller 21 i morgon. Krogen var smockad med folk och det märktes att det varit stängt länge.

Agneta beställde in lammgryta och jag tog stuvade “tigerräkor”, i indisk Curry, också en fullträff. Agneta drack som vanligt vin och jag serverades en indisk öl. Väldigt gott.

I entrén stod det en Indian Royal Enfield (världens i dag, mest sålda motorcykel). Polis och militär i Asien använder den. Vi hade valpen med oss och det var ett väldigt uppskattat premiärbesök. Dit lär vi gå många flera gånger. Vi har ju bara 50 meter dit.