När man var yngre, så sjöng vi “Nu är glada julen slut, slut, slut”. Nu är det mera “Ten and out.”. Inte så att julen inte är en fin och trevlig helg. Agneta jobbar väldigt hårt, för att få plocka fram all juldekoration och hon har sparat till det under många år.

Hon har räknat på antalet, men jag tycker att det växer hela tiden. En rolig sak är minnena, när vi inhandlat något nytt eller originellt. Vi har besökt flera olika “julaffärer”, i bland annat York och Daytona. Vad jag minns. Men varje år så plockas de ut. När allt är klart, så går Agneta alltid runt och inspekterar, att alla pjäser står där dom skall.Likafullt så hittar hon varje år, några figurer, som hon glömt. Då blir det bara att plocka fram kartongerna igen och packa ned eftersläntraren, så att den skulle kunna komma fram igen, nästa år.