Inför Gamla Redbergsflickors årsmöte, som hålls på KIAS och där Agneta och jag brukar anlitas, Hade vi gjort ordning en Quizz omgång för tjejerna. Inga (ordföranden) var uppe hos dagen innan och godkände frågorna). Dom skulle vara allmängiltiga men inte för lätta.

Från vår eminenta köttbod, hade vi fått en stor skinka som förstapris.

Och båda fiskebodarna ställde upp med fina presentkort. “Ostfarbrodern” bidrog med en påse grejor och så killade vi av Johnny på “Kias”, n gratismåltid.

Även Olskrokstorgets bodar, bidrog med en fin blomma. Så vi hade alldeles utmärkta priser, till de flesta som placerade sig.Tjejen som fick skinkan med sig hem, hade överlägset flest rätta svar.

Johnny hade gjort en fantastiskt julmatsbuffé och alla åt med god aptit. Nu är ju “medelåldern” på logens medlemmar, inte speciellt låg. Några nämnde att dom hade den “fjärrproducerade” maten som dessvärre ofta serveras på äldreboende. Den här träffen är det enda tillfället, när de kan få riktig julmat, gjord med kärlek och varm hand.

Inga (ordföranden) höll tanterna i skick och talade om de olika aktiviteterna. När klockan närmade sig sju, började färdtjänst och taxibilar parkera på gatan och det var dags att, tacka alla sponsorer och inblandade och önska god jul. Sedan återstod det bara att hjälpa Johnny med städningen, så att även han kunde få lite ro.