Varje år, vid den här tiden, får vi besök av “dubbeljesus”. Historien hat jag nog berättat tidigare, men den är rätt intressant.Saken är den, att när Agneta jobbade i Israel, så köpte hon en massa figurer till ett julbord. Det var alla de kända namnen, med Maria, tre vise män, kameler och en krubba. Därinne vilade Jesusbarnet, på strå. Det finns också en gris med. Trots att folket i dom regionerna ser grisen som ett “smutsigt” djur. Någon gång, innan min olycka, försvann Jesus med krubba och allt. Victoria tog illa vid sig, hon hade haft en kompis uppe och tanken kom, att han kunde vara stulen. Efter ett par år, när vi var i Daytona Beach, hittade vi en butik, där dom hade likadana figurer. Vi beslöt att köpa en ny Jesus med tillhörande krubba. Det var i en bit in på våren, så alla figurer reades ut. Problemet var dock att den nye Jesus var (neg) mörkare än sin föregångare. Men det gick bra ändå. Vid något tillfälle, mindes plötsligt Victoria, att hon hade gömt Jesus och hans enkla säng, bakom några böcker i biblioteket. Strax stod vi med två Jesus. Vad skulle vi kalla dem? Det blev Jesus och Dubbeljesus. Sedan den dagen förfogar vi över två stycken Jesus och det är aldrig någon som har haft något emot det.