I går köpte vi fyra stora fina T-bonestekar och tog med oss ned till Lars och Tula i dag. Dom hade sagt på väderleksrapporten, att det skulle bli växlande molnighet och vi beslöt oss för att åka hemifrån klockan 12.30. Dom var i Åsa och vi tänkte oss en liten grillning på altanen. Men, när vi åkte ned, ösregnade det. Så mycket, så det var svårt att se riktigt. Men vi kom ned, regnet slutade och Tula grillade T-bonen. Vi åt en ljuvlig middag och njöt. Så skulle vi gå ut i garaget och titta på hennes nya “veteranbil”, en FIAT 500 av 56-års model.Det var en klarröd liten sak, som hon bara hade haft några månader.Bilen är en liten “lyxvariant” av de Fiat 500, som jag själv hade på 50-talet.Den har en liten radfyra på 500 cc, vilket innebär att det bara är 125 cc per cylinder. Men den går som en dröm.På “bagageräcket” bakpå skuffen, har hon en antik resväska, med hotelldekaler från Paris. Ekipaget platsar på vilken bilutställning som helst.Till och med panelen, var av yppersta klass.Nu kör hon inte så mycket med den. Men där den står inklämd mellan Lars Mustang Shelby Cobra och deras två Harleys, är det definitivt i fint sällskap. Innan vi lämnade dom fick vi ett bra tips, om vad vi skulle kunna göra på Agnetas 70-ård dag. Så det blir säkert bra det också.